jNews Module
Joomla Extensions powered by Joobi

Árnyék a falon (e-Könyv) 2016

Az ezer nap gyermekei sorozat (2. kötet)

A sorozatot magamban mindig „Wanda Gibson sorozat”-nak hívom, mert Ő az igazi kihívás….és Ő járja végig az ezer napot. Wanda sokkal összetettebb jellem. Az elkényeztetett arisztokrata lány sokoldalú személyiség. „Akinek Isten bőven adott, annak mindenből adott!” Jót is, rosszat is. Wanda egyszerre „hülye kurva” és légiesen tiszta. Nyegle, felületes, de a kíméletlenségig őszinte…és becsületes. Gőgös hercegnő, és frivol utcalány. Nem felejt…és nem bocsát meg …önmagának. Rendkívüli makacssága teszi alkalmassá, hogy legyőzze a tíz éve halott…és ezért tökéletes vetélytársnőt, Maggie Walters-t. De jól teszi-e, ha kiszabadítja Chris Carpenter-t a múlt árnyai közül, nem éppen a fiút védő páncélt kaparja –e le róla „a tíz körmével” ? Wanda nem buta. Elmereng az élet dolgain, nem elégszik meg a felszínnel. Mi a kötődés? Egyszerű testi vágy, valami túlfűtött hála, a makacssága, hogy győzzön? …Szereti, vagy csak megváltani akarja…és őt szeretik-e, vagy csak megadják magukat a kitartásának ? Egyáltalán van szerelem….vagy valami, ami több annál? Az ÚT, amit nem lehet megfogalmazni, de amin menni kell…mindegy hová…van akarat, melyet követni kell. Becsület? Hűség? Egyáltalán meg kell ezt fogalmazni?
Nos, Nyájas Olvasó ! Így állj neki. Nem én csavartam más irányba a közhelyeket a könyveim végén, nem tehettem mást. Ahogy Jenny Cartwright mondta: ”Valamiért, ami erősebb nálam!”
A sorozat kötetei:
− És téged pokolra küldlek
− Árnyék a falon
− Az eső tíz napja
− A Fogyó Hold Gyermekei
− Éhség

Fogyasztói ár1.016 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül 800 Ft
Az áfa összege 216 Ft
GyártóGORDON ROLE
Leírás
Stone-t ismét átverik. Egy magasztos, túszmentő akció parancsnokává nevezik ki, de a háttérben más érdekek is mozognak, nem lenne rossz, ha a kimentés „balul sülne el” , és ő ideális a „Nemzet Hősének”, aki, sajna, odaveszik. Idegen szerep, Stone katona, nem ügynök, fogalma sincs, kiben bízhat, ki valójában a szép Jane Lloyd, és hogy könnyebb legyen, társa az akcióban, a gyűlölt Graham Parker, akivel már nyolc éve próbálják megölni egymást.
„-Egyedül mész vissza a faluba!
Az óriásnak ez nem tetszett. Határozottan nem tetszett.
-Harcolsz, vagy eladsz az araboknak? Nem akarlak szem elől téveszteni!
Stone szemében újra felizzott a láng, keze most is veszedelmes közelségben nyugodott fegyveréhez.
-Eredj!
Fist bólintott. Pár lépés után visszafordult.
-És ha közben kibeleznek, akkor és mi a faszt csináljak?
-Jane Lloyd tudja.- Szemében a fenyegető fény határozottan gúnyossá változott. Ő lesz a parancsnok!
-Ki ez a nő ,Hamupipőke?”
 
-Tudja, Stone, ahogy mi keressük egymással a… kapcsolatot, az olyan mintha egy vak és egy süketnéma próbálna kommunikálni egymással.
-       Még mindig nem bízik bennem?
-       Jane enyhe bosszúsággal csücsörítette össze szép ajkait.
-       Muszáj bíznom!...azt hiszem, nincs más választásom.”
 
 Ráadásul egyik védence a vagány, rámenős 15 éves Patricia Shelley, a „ Nem akármilyen Kislány”, aki régen halott kedvesének mása, felidézi a feledni kívánt múltat… Maggie Walters szellemét, és persze felbukkan Wanda Gibson is.
 
„Rám nézz ,Chris! Előbb- utóbb! Mert mindegy! Csak az a cél, hogy a nagy Stone elfogadhassa a halált! Lazán, hetykén! Hogy a szeme sem rebben, igaz ? – Fojtott hangja lassan megerősödött.- Igaz, Chris ? Mert csak ez a fontos ! Semper Fidelis ! Kihez, Chris ? – hisztérikusan megrázta Stone-t- Hát én megmondom! Ahhoz a kibaszott halálodhoz, amire annyira készülsz. Ezért menekülsz előlem, ezért vagy képes még arra is, hogy előttem veresd agyon magad, ha másképp nem megy! – Wanda szeme lángolt ! – Hát nem, hősöm! Ilyen könnyen nem úszol meg! Lehet, hogy neked nem jelent semmit az a kis hülye, vörös kurva, de az nem adja fel, tudod ?”
 
-        10 év után először szembe szegül a paranccsal. A „Tökéletes Katona” már távolról sem tökéletes… Hála Wandának.
-        „Mire odaértek, a négy palesztin közül egy sem élt már. Stone a zöld Honda lökhárítóján ülve cigarettázott, és üres tekintettel bámult a semmibe.”
Letöltési link

Árnyék a falon

Árnyék a falon
FUVI0111ADANAUL
FREE Joomla! template "Adana"
joomla 1.6 templates by funky-visions.de