jNews Module
Joomla Extensions powered by Joobi

Éhség

Az ezer nap gyermekei sorozat (5. kötet)
A sorozatot magamban mindig „Wanda Gibson sorozat”-nak hívom, mert Ő az igazi kihívás….és Ő járja végig az ezer napot. Wanda sokkal összetettebb jellem. Az elkényeztetett arisztokrata lány sokoldalú személyiség. „Akinek Isten bőven adott, annak mindenből adott!” Jót is, rosszat is. Wanda egyszerre „hülye kurva” és légiesen tiszta. Nyegle, felületes, de a kíméletlenségig őszinte…és becsületes. Gőgös hercegnő, és frivol utcalány. Nem felejt…és nem bocsát meg …önmagának. Rendkívüli makacssága teszi alkalmassá, hogy legyőzze a tíz éve halott…és ezért tökéletes vetélytársnőt, Maggie Walters-t. De jól teszi-e, ha kiszabadítja Chris Carpenter-t a múlt árnyai közül, nem éppen a fiút védő páncélt kaparja –e le róla „a tíz körmével” ? Wanda nem buta. Elmereng az élet dolgain, nem elégszik meg a felszínnel. Mi a kötődés? Egyszerű testi vágy, valami túlfűtött hála, a makacssága, hogy győzzön? …Szereti, vagy csak megváltani akarja…és őt szeretik-e, vagy csak megadják magukat a kitartásának ? Egyáltalán van szerelem….vagy valami, ami több annál? Az ÚT, amit nem lehet megfogalmazni, de amin menni kell…mindegy hová…van akarat, melyet követni kell. Becsület? Hűség? Egyáltalán meg kell ezt fogalmazni?
Nos, Nyájas Olvasó ! Így állj neki. Nem én csavartam más irányba a közhelyeket a könyveim végén, nem tehettem mást. Ahogy Jenny Cartwright mondta: ”Valamiért, ami erősebb nálam!”
A sorozat kötetei:
− És téged pokolra küldlek
− Árnyék a falon
− Az eső tíz napja
− A Fogyó Hold Gyermekei
− Éhség

Fogyasztói ár1.016 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül 800 Ft
Az áfa összege 216 Ft
GyártóGORDON ROLE
Leírás
Mi a győzelem? A testi lét múlandó. A Másik Világ az igazi, a fényes, az igazán ragyogó, vagy az, ahol a hús- vér  test , a „ Fonnyadó húsdarab” gúzsba köti.? Wanda végigjárja az ÚT-ját. Létezik-e feltétlen HŰSÉG, feltétlen SZERELEM?
„Csak percek múlva szólalt meg. Phil Moore arca falfehérre sápadt, és csupán a Mester sürgető pillantására fordította le szavait a türelmesen, lehajtott fejjel várakozó Wandának.
-Azt mondta, kevés tisztább harcost látott, mint te, csak…csak kár, hogy nemsokára meg fogsz halni.”
Mert az ÚT mindig is volt, és mindig is lesz!
„ Chris megbocsátott, az IDŐ megkegyelmezett, a párna sem kívánta megtréfálni többé…forró ölelés, súlytalan lebegés, test nélküli csókok, anyag nélküli simogatások…nyugalmas, fáradt eszmélés minden reggelen, amikor szelíden. türelmesen elűzi az ÁLMOT és gyengéd csókkal felébreszti tékozló lányát a HAJNAL.”
 
 
 
 
Letöltési link

Éhség

Éhség
FUVI0111ADANAUL
FREE Joomla! template "Adana"
joomla 1.6 templates by funky-visions.de