jNews Module
Joomla Extensions powered by Joobi

És téged pokolra küldlek (e-Könyv) 2016

Az ezer nap gyermekei sorozat (1. kötet)
A sorozatot magamban mindig „Wanda Gibson sorozat”-nak hívom, mert Ő az igazi kihívás….és Ő járja végig az ezer napot. Wanda sokkal összetettebb jellem. Az elkényeztetett arisztokrata lány sokoldalú személyiség. „Akinek Isten bőven adott, annak mindenből adott!” Jót is, rosszat is. Wanda egyszerre „hülye kurva” és légiesen tiszta. Nyegle, felületes, de a kíméletlenségig őszinte…és becsületes. Gőgös hercegnő, és frivol utcalány. Nem felejt…és nem bocsát meg …önmagának. Rendkívüli makacssága teszi alkalmassá, hogy legyőzze a tíz éve halott…és ezért tökéletes vetélytársnőt, Maggie Walters-t. De jól teszi-e, ha kiszabadítja Chris Carpenter-t a múlt árnyai közül, nem éppen a fiút védő páncélt kaparja –e le róla „a tíz körmével” ? Wanda nem buta. Elmereng az élet dolgain, nem elégszik meg a felszínnel. Mi a kötődés? Egyszerű testi vágy, valami túlfűtött hála, a makacssága, hogy győzzön? …Szereti, vagy csak megváltani akarja…és őt szeretik-e, vagy csak megadják magukat a kitartásának ? Egyáltalán van szerelem….vagy valami, ami több annál? Az ÚT, amit nem lehet megfogalmazni, de amin menni kell…mindegy hová…van akarat, melyet követni kell. Becsület? Hűség? Egyáltalán meg kell ezt fogalmazni?
Nos, Nyájas Olvasó ! Így állj neki. Nem én csavartam más irányba a közhelyeket a könyveim végén, nem tehettem mást. Ahogy Jenny Cartwright mondta: ”Valamiért, ami erősebb nálam!”
A sorozat kötetei:
− És téged pokolra küldlek
− Árnyék a falon
− Az eső tíz napja
− A Fogyó Hold Gyermekei
− Éhség

Fogyasztói ár1.016 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül 800 Ft
Az áfa összege 216 Ft
GyártóGORDON ROLE
Leírás
1988 nyara. Wanda Gibson, az elkényeztetett, gőgős és gyönyörű arisztokrata lány megjárja a poklot Mexikóban. A hivatalos verzió a kimentése a kivégzésére küldött terrorbrigád karmai közül, de a valódi cél, hogy tűnjenek el 72 órára, hogy ha valami „kellemetlenség történne” az ne veszélyeztesse az apja által irányított akciót, ami igen fontos „ott fent”. Wanda semmit sem ért az egészből, „védőangyala”, a jéghideg Stone – akit társai mellesleg Hamupipőkének becéznek - annál inkább, de ezt nem köti az orrára.
Két merőben ellentétes ember egymásra utaltsága, küzdelmei és vívódásai, miközben a „hülye kurva” megmutatja a másik arcát, és az „érte küldött gyilkoló gépről” is kiderül, ő sem tökéletes.
 
„-Stone…hogyan? Diegót hogyan…
-Hallgass. Próbálj meg pihenni.
- De tudnom kell…ez itt a pokol…és nekem tudnom kell…neki ugye nem a…torkát…
   Stone hosszú ujjai egy pillanatra arcához, nyakához simultak.
- A fenébe! Lázas vagy.
- Hallod, Stone ? Tudnom kell…ezzel –fogai vacogásától már alig tudott érthetően beszélni- megöltem őt is…mindenkit…téged is, hősöm – összerándult, fuldokolva kapott a semmibe – szép      lajstromom van…engem követ a …Stone a szájára tette a kezét.
- Ki ne mondd!”
 
De elkerülheti a végzetét ?
 
„ Wandát jeges bilincsbe verte az iszonyat. Rettegéstől elkerekedett szemeivel ő is a feléje irányuló, komor fegyvercsőbe nézett. Óriásinak látta ! Óriásinak, és félelmetesen sötétnek,tudta,  ez a sötétség hamarosan örökre elnyeli.
- Úristen ! Stone öl meg !”
 
 
 
Letöltési link

És téged pokolra küldlek

És téged pokolra küldlek
FUVI0111ADANAUL
FREE Joomla! template "Adana"
joomla 1.6 templates by funky-visions.de