jNews Module
Joomla Extensions powered by Joobi

A Fogyó Hold Gyermekei

Az ezer nap gyermekei sorozat (4.kötet)
A sorozatot magamban mindig „Wanda Gibson sorozat”-nak hívom, mert Ő az igazi kihívás….és Ő járja végig az ezer napot. Wanda sokkal összetettebb jellem. Az elkényeztetett arisztokrata lány sokoldalú személyiség. „Akinek Isten bőven adott, annak mindenből adott!” Jót is, rosszat is. Wanda egyszerre „hülye kurva” és légiesen tiszta. Nyegle, felületes, de a kíméletlenségig őszinte…és becsületes. Gőgös hercegnő, és frivol utcalány. Nem felejt…és nem bocsát meg …önmagának. Rendkívüli makacssága teszi alkalmassá, hogy legyőzze a tíz éve halott…és ezért tökéletes vetélytársnőt, Maggie Walters-t. De jól teszi-e, ha kiszabadítja Chris Carpenter-t a múlt árnyai közül, nem éppen a fiút védő páncélt kaparja –e le róla „a tíz körmével” ? Wanda nem buta. Elmereng az élet dolgain, nem elégszik meg a felszínnel. Mi a kötődés? Egyszerű testi vágy, valami túlfűtött hála, a makacssága, hogy győzzön? …Szereti, vagy csak megváltani akarja…és őt szeretik-e, vagy csak megadják magukat a kitartásának ? Egyáltalán van szerelem….vagy valami, ami több annál? Az ÚT, amit nem lehet megfogalmazni, de amin menni kell…mindegy hová…van akarat, melyet követni kell. Becsület? Hűség? Egyáltalán meg kell ezt fogalmazni?
Nos, Nyájas Olvasó ! Így állj neki. Nem én csavartam más irányba a közhelyeket a könyveim végén, nem tehettem mást. Ahogy Jenny Cartwright mondta: ”Valamiért, ami erősebb nálam!”
A sorozat kötetei:
− És téged pokolra küldlek
− Árnyék a falon
− Az eső tíz napja
− A Fogyó Hold Gyermekei
− Éhség

Fogyasztói ár1.016 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül 800 Ft
Az áfa összege 216 Ft
GyártóGORDON ROLE
Leírás
A Hatalom nem bocsájtja meg, ha ellene fordulnak. Wandát és Stone-t már nem csak a maffia, a KGB üldözi, hanem a CIA bizonyos osztályai is. A Beirut-i mocsokra nem derülhet fény, tanú nem maradhat!
Maroknyi „tiszta ember”-köztük Phil Moore becenevén „Tyúkszem” a mesterlövész- száll szembe a „Magasabb érdekekkel”.
 
„Végig kell csinálnom, mert különben bemocskolják Wandát, bemocskolnak téged, engem, mindenkit! Kapd össze magad! Ha elbasszuk, nem elég, hogy lejutunk a Folyóhoz, de még le is szarják a sírunkat. Hát legyünk fasza gyerekek!
Phil sokáig hallgatott. Hitetlenkedve rázta a fejét, majd rávigyorgott társára.
-Fasza srácok leszünk, Hamupipőke! Nagyon faszák! Cserkészcsapatokat és horgász ladikokat fognak elnevezni rólunk, talán még akciófilm is készül a mókából… mondjuk „Tyúkszem Hamupipőke valagán” címmel… esetleg kapunk néhány újabb plecsnit… és persze minden nap lesz friss virág a sírunkon.”
 
 Közben Wanda Gibson már egy úton jár a szellemekkel.
 
„ Remélem az IDŐ nem áll újra közénk, és …És együtt leszünk, mikor kiteljesedik ragyogásában az Éjszaka Szelíd Asszonya….és az árnyak nyugodni térnek.”
 
De hús-vér ember is:
 
„ És most jó! Némán, lehajtott fejjel babrálni egy kabát gombbal, maga elé képzelni az arcát, amikor pedig csak fel kéne néznie rá…”
 
 Vagy még sem csak ennyi?
 
„ A HOLD megbocsátotta hűtlen követőjének, hogy elfordult tőle. Szeléné elfogadta szemérmét, megértette zavarát, s nem táplált haragot iránta. Sugárgyermekei  miriádjait küldte jegyajándékul, ezüst ragyogással vonta be az alvó lány bőrét, s Fényt bocsátott rá, sok-sok fényt, hogy a férfi csodálhassa.”
 
 
 
Letöltési link

A Fogyó Hold Gyermekei

A Fogyó Hold Gyermekei
FUVI0111ADANAUL
FREE Joomla! template "Adana"
joomla 1.6 templates by funky-visions.de