jNews Module
Joomla Extensions powered by Joobi

Az eső tíz napja (e-Könyv) 2016

Az ezer nap gyermekei sorozat (3. kötet)

A sorozatot magamban mindig „Wanda Gibson sorozat”-nak hívom, mert Ő az igazi kihívás….és Ő járja végig az ezer napot. Wanda sokkal összetettebb jellem. Az elkényeztetett arisztokrata lány sokoldalú személyiség. „Akinek Isten bőven adott, annak mindenből adott!” Jót is, rosszat is. Wanda egyszerre „hülye kurva” és légiesen tiszta. Nyegle, felületes, de a kíméletlenségig őszinte…és becsületes. Gőgös hercegnő, és frivol utcalány. Nem felejt…és nem bocsát meg …önmagának. Rendkívüli makacssága teszi alkalmassá, hogy legyőzze a tíz éve halott…és ezért tökéletes vetélytársnőt, Maggie Walters-t. De jól teszi-e, ha kiszabadítja Chris Carpenter-t a múlt árnyai közül, nem éppen a fiút védő páncélt kaparja –e le róla „a tíz körmével” ? Wanda nem buta. Elmereng az élet dolgain, nem elégszik meg a felszínnel. Mi a kötődés? Egyszerű testi vágy, valami túlfűtött hála, a makacssága, hogy győzzön? …Szereti, vagy csak megváltani akarja…és őt szeretik-e, vagy csak megadják magukat a kitartásának ? Egyáltalán van szerelem….vagy valami, ami több annál? Az ÚT, amit nem lehet megfogalmazni, de amin menni kell…mindegy hová…van akarat, melyet követni kell. Becsület? Hűség? Egyáltalán meg kell ezt fogalmazni?
Nos, Nyájas Olvasó ! Így állj neki. Nem én csavartam más irányba a közhelyeket a könyveim végén, nem tehettem mást. Ahogy Jenny Cartwright mondta: ”Valamiért, ami erősebb nálam!”
A sorozat kötetei:
− És téged pokolra küldlek
− Árnyék a falon
− Az eső tíz napja
− A Fogyó Hold Gyermekei
− Éhség

Fogyasztói ár1.016 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül 800 Ft
Az áfa összege 216 Ft
GyártóGORDON ROLE
Leírás
Stone-nak ismét megadják a lehetőséget, hogy kinyírathassa magát… ha már egyszer ez a szíve vágya… Teljesen idegen terep, az FBI-val kell együtt dolgoznia. Jó partnert kap, a zseniális Jennifer Cartwright a „Nőstényfarkas”, szintén a halált keresi. „Természetesen” megint átverik őket, nem az az igazi cél, melyért az életüket kockáztatják, de Stone-nak, aki egyre inkább a rég volt Chris Carpanterré változik vissza, nincs más választása, mint hogy túlélje ezt is, mert Wanda Gibson igen csak makacs leányzó, aki „mellesleg megpróbálja levezekelni el sem követett(?) bűneit,” elhagyja a fényt, a csillogást, alámerül a bűn mocsarába, újságírókén rántja le a leplet a kábítószer kereskedelem haszonélvezőiről, és természetesen ő is rákerül a maffia halál-listájára.
 
Az Eső Tíz Napja…Ámokfutás :
„ Hetek óta csak a fegyverhasználata miatt basztat a főkapitány, az ügyész…a sajtó ez az egész kurva város!!
Jenny hűvösen állta a tajtékzó Vincent Argent tekintetét.
-Úgy tudom, valamennyit jogszerűnek találták.
A halk megjegyzés olaj volt a tűzre. A kapitány kreol arca sárgára fakult, ahogy az asztalt verve üvölteni kezdett.
-Jogszerű?...Jogszerű ??...Hát ez remek, Cartwright…Jogszerű!...Jól jegyezze meg, maga nem egy egyszemélyes kivégzőosztag felhajtója, hanem rendőrtiszt…Vérfürdő, vérfürdő hátán, mert maga erre játszik…Cartwright!-elkapta Jenny arcának apró rándulását, és jóval halkabban, de sokkal keményebben folytatta.-Maga provokálja őket, Cartwright!...Kihívja a sorsot maga ellen…és az a fapofájú fejvadász kénytelen lemészárolni. aki csak az útjába kerül!”
  Becsület és rádöbbenés:
„ – Meg akarsz halni, Jenny?
A lány csöppnyit összerázkódott. Keményen összeszorított szája megenyhült, ahogy szaggatottan, szinte szégyenkezve maga elé suttogta.
-       Nem!...Nem akarok meghalni….És félek…de meg kell…”
 
Tisztulás
„Sokszor…nagyon sokszor járt már itt…Egy örökkévalóság…Soha nem maradt nyoma…soha nem hagyott jelet maga után. Morbid tréfa lenne, ha egy gyilkos virágot tenne áldozatai sírjára…Iszonyú, morbid tréfa.
Most megteszi…meg kell tennie!... Az idő megáll vele a sötét sarokban, s ahogy tovább lép, feltámad a szél, szétnyitja a felhők függönyét, hogy a közönyös csillagok elpazarolhassák kékes fényüket a földre.
Az egyik halvány pászma mellé vetül. A homályból erőtlenül kirajzolódik a pár szál, fázósan összesimuló virág ,s a kő...
„MAGGIE WALTERS
MARC 17. 1963.
MAY 8. 1980.”
 
Az Eső Tíz Napja:Egy végtelenségig makacs, eszelős kötődés, mely talán nem is szerelem:
 
 
„A tíz körmömmel kapartam le rólad a jeget….és…és…most tíz év után ….védtelen vagy!- Szája sarkában megjelent a makacs vonás,  a nagy zöld szemekben  fékezhetetlen, eszelős, zöld láng villant. -És… ha valami, rámenős liba elhalász téged előlem…akkor én a magam romantikus, színpadias módján fogom megoldani a kérdést!...-Megpróbálta egy mosollyal tompítani szavai élét, de ez a „mosoly” meglehetősen fájdalmasra, keserűre sikeredett.- Megölöm azt a lányt…és lehet, hogy kettőnket is!”
 
„ Ne mondd ki!...Így ne mondd ki! -Wanda félrebillentett fejét, suttogása elvékonyodott. -Nem engedted , soha nem engedted kimondanom…mert nem hitted el…mert érezned kellett….Hát most te se mondd!- Szavai ütemére apró mozdulatokkal ingatta fejét, balja lassan felcsúszott a férfi karján, vállán…arcára simulva állapodott meg.
-Ne mondd ki!...én elhiszem…de …most… érezni fogom…tudom…akkor  mondd…”

 

 

Letöltési link

Az eső tíz napja

Az eső tíz napja
FUVI0111ADANAUL
FREE Joomla! template "Adana"
joomla 1.6 templates by funky-visions.de