Elektronikus irat és szerződéstár

\n Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. 2 1 357 14.0

Minden eljáráshoz feltölthetőek a beérkezett iratanyagok elektronikus azaz digitalizált vagy eleve elektronikusan megkapott dokumentumok. A dokumentumok eljáráshoz csatolásán túl külön támogatja a rendszer a szerződések nyilvántartását.  Nem csak a digitalizált szerződést, hanem annak főbb patamétereit is  tudjuk rögzíteni és a rögzített adatok alapján kereshetünk szerződéseket , kimutatást készíthetünk szerződésállományról, típus, összeg és lejárat tekintetében is.

A szerződéstár és az elektronikus irattár között látszólag kevés is lehetne az eltérés. A mi esetünkben viszont ez a különbség abban áll hogy az adott eljáráshoz tartozó szerződések feltöltése soráb a főbb pénzügyi és kötelezettség vállalaási adatokat is feltöltjük. Ennek követleztében a rögzített adatokra a kereső rendszer aktiválható a kötelezettség vállalaások táblázat szerűen áttekinthetőek , tehár az adott szerződések egyszersmind a kötelezettség vállalások volumenét és időbeni kötöttségeket is könnyen és átekinthetően tudja biztosítani.

 

Itt ugyan kénytelen vagyok megjegyezni, hogy egy rendszer csak annyi adattak tud szolgálni amennyi adatot a számára bevittek. A lehetőség adott de a rögzítéssel takarékoskodó felhasználó takarékoskodó vagy használhatatlan információt tud lekérni.