Videókkal kapcsolatos általános információk

A FoKi rendszer működését bemutató videók a Youtube alatt érhetőek el. Javasoljuk, hogy az egyes videók megtekintése során azokat teljes képernyősre nagyítsa fel.

Videók

 • Cégkapu regisztráció meghatalmazott által +

  Cégkapu regisztráció meghatalmazott által
 • Cégkapu regisztráció ügyvezető által +

  Cégkapu regisztráció ügyvezető által
 • E kommunikáció AVDH +

  Az elektronikus kapcsolattartás elengedhetetlen velejárója a küldő beazonosíthatósága, amit a papíralapú társadalomban az eredeti kézi aláírásunk testesít meg. Az elektronikus aláírásnak több megoldása érhető el jelenleg Magyarországon. Ebben a filmben az azonosításra visszavezetett dokumentumhitelesítés AVDH aláírás segítségével kerül hitelesítésre a beküldött csomag.
 • E kommunikáció Kijelölés +

  A kijelölés mindig papír alapon érkezik, viszont elektronikus iratban kell válaszolni rá. Ennek az első elektronikus válasznak összeállításában segít a következő videónk.
 • E kommunikáció személyes aláírókártyával +

  Az elektronikus kapcsolattartás elengedhetetlen velejárója a küldő beazonosíthatósága, amit a papíralapú társadalomban az eredeti kézi aláírásunk testesít meg. Az elektronikus aláírásnak több megoldása érhető el jelenleg Magyarországon. Ebben a filmben a személyhez kötött elektronikus aláírással e-aktába csomagolva kerülnek hitelesítésre a dokumentumok.
 • eSzemélyi használata +

  eSzemélyi használata
 • Felkészülés az E kommunikációra +

  A számítógépünkön vagy szerverünkön célszerű olyan könyvtársruktúrát létrehozni és kötelező jelleggel fentartani amely segíti az elektronikus dokumentumok tárolását megtalálhatóságát és kategorizálását. Ezt természetesen mindenki tetszés szerűen hozhatja létre, de egy szervezeten belül célszerű és szükséges egységesíteni.  A film második fele a Perkapu létrehozásának lépését mutatja be szemléletes módon.
 • FoKi rendszer - Bejövő számlák kezelése fizetésképtelenségi adminisztráció során +

  A videó bemutatja a fizetésképtelenségi eljárások pénzügyi moduljának bejövő számla rögzítési folyamatát. Megismerheti, hogy a pénzforgalmi szemléletű kimutatások előállításához és a pénzügyi folyamatok áttekinthetőségének biztosításához milyen módon járul hozzá, ha a bejövő, befogadásra kerülő számlák tartalma is rögzítésre kerül a FoKi rendszerben.
   
 • FoKi rendszer - E-mailek iktatása fizetésképtelenségi adminisztráció során +

  A rövid videóban megtekinthető hogyan tud a felszámolóbiztos vagy az asszisztens a felszámolási eljárások, fizetésképtelenségi eljárások során elektronikus leveleket iktatni és mellékletként az iktatórendszerbe feltölteni mind az e-mail tartalmat mind az e-mail mellékletet.
 • FoKi rendszer - Egyedi adatmezők kezelése fizetésképtelenségi adminisztráció során +

  A FoKi rendszerben lehetséges un. egyedi adatmezők használata a fizetésképtelenségi eljárások kapcsán. Ezáltal a szervezetek önállóan állíthatják be, hogy egy eljárás esetében melyek Számukra az igazán releváns információk akár cégvezető, akár asszisztens szemmel.
 • FoKi rendszer - Elektronikus számlák kezelése +

  A videó bemutatja az elektronikus számlák kezelését, nyilvántartását a FoKi rendszerben.
 • FoKi rendszer - Felszámolói díj tervezése fizetésképtelenségi adminisztráció során +

  A Foki rendszer már lehetővé teszi a fizetésképtelenségi eljárások várható árbevételének tervezését, nyilvántartását is. A FoKi rendszerben lehetséges a tervezett felszámolói díjakkal kapcsolatos kalkulációk törzsadat-szintű paraméterezése az adott jogszabályi környezet paramétereinek kezelésével. Az egyes eljárásokban rögzíthető megtekinthető az eljárás várható felszámolói díja és annak forrása is. Egyszerűsített eljárások esetén a rendszer automatizáltan tervezi a díjat és annak forrásait befolyását. A vezetői riportokban a felszámoló a saját eljárásaira vonatkozó adatokat míg a felszámoló szervezet arra jogosult vezetői a teljes szervezetre vetítve figyelhetik a várható bevételeket.
 • FoKi rendszer - Pénztár bizonylatok kezelése fizetésképtelenségi adminisztráció során +

  A videó bemutatja a fizetésképtelenségi eljárások pénzügyi moduljának pénztár bizonylat rögzítési folyamatát.
 • FoKi rendszer - Pénzügyi modul használatba vétele fizetésképtelenségi adminisztráció során +

  A felszámolók felhőalapú FoKi integrált rendszere lehetővé teszi a fizetésképtelenségi eljárások pénzügyi adatainak kezelését. A pénztárnyilvántartástól a számlázórendszeren keresztül a banki adatok kezelésén át a felszámolói díj befolyástervezéséig. A videó bemutatja hogy melyek azok a lépések amelyeket a használatbavétel előtt a felszámolónak vagy az asszisztensnek el kell végezni vagy végeztetni hogy használatba tudja venni. Tehát a FoKi rendszerben lehetséges a kimenő bejövő számlák, pénztárak és bankok teljes körű nyilvántartása.
 • FoKi rendszer - Postázás támogatása fizetésképtelenségi adminisztráció során +

  A videó bemutatja, hogyan generálhatunk kimenő leveleket Wordből, és a napi postát hogyan állíthatjuk össze. A FoKi a postakönyvtől a tértivevény nyomtatáson át egészen az etikettekig minden lépést automatizál.
   
 • FoKi rendszer - Számlázás fizetésképtelenségi adminisztráció során +

  A FoKi rendszerben a felszámoló minden eljárásához ingyenesen használhatja a pénzügyi modult amelynek része az online számlázó rendszer is. Tehát bármelyik fizetésképtelenségi eljárásból lehetséges a kimenő számla előállítása. használatba vételkor ne feledje bejelenteni a NAV részére, hogy Ön a FoKi rendszer számlázó modulját használja.
 • FoKi rendszer - Szkenner modul bemutatása fizetésképtelenségi adminisztráció során +

  Ismerje a FoKi Szkenner moduljának működését, amely a Konica Minolta és az ItJump közös "gyermeke". Segítségével könnyen és gyorsan lehetséges valamennyi bejövő ill. kimenő iktatott dokumentum eredeti példányainak elektronikus csatolása.
 • FoKi rendszer - Vonalkódos iktatás fizetésképtelenségi adminisztráció során +

  A FoKi rendszer rendkívül hatékonyan támogatja az elektronikus irattárolást a felszámolói és minden egyéb területen egyaránt. A Foki rendszer iktatás során képes vonalkóddal ellátni az érkeztető iratot, majd egy digitalizálást követően a beszkennelt PDF állományt vonalkódonként elválasztva felismeri a vonalkódot, ellátja a dokumentum címét a megfelelő hivatkozásokkal és automatikusan,  felhasználói beavatkozás nélkül feltölti az iktató rendszerbe és csatolja a PDF állományt a megfelelő eljáráshoz is.
 • 1