Dokumentumtár

Célunk egy helyen összegyűjteni azokat az anyagokat, amelyek az Ön érdeklődésére számot tarthatnak. Mivel a szakmai anyagok egy része hosszabb, mint amit 'egy ültő helyben' kényelmesen el lehet olvasni, ezért letölthető formátumban tesszük ezeket közzé.
Bízunk benne, hogy eredményesen fogja ezeket használni ill. örömmel vesszük az Ön javaslatát is a továbblépéssel, hiányzó tartalmakkal kapcsolatban.
Mappák Almappák/Állományok
(0/7)

Itt gyűjtjük össze a számunkra elérhető és érdekes szakmai publikációkat, diploma munkákat és cikkeket, amelyek egy-egy időszakban a hírek között is megtalálhatóak.

(0/8)
A jövőben szeretnénk megvalósítani egy olyan felület működését, ahol az érdeklődők e-book (epub) és/vagy Adobe Reader (pdf) formátumban hozzáférhetnek azokhoz a magas színvonalú jegyzetekhez és publikációkhoz, amelyeket a fizetésképtelenségi eljárások szakértőit oktató szakemberek és egyetemi oktatók rendelkezésünkre bocsátanak.
(0/2)

A FoKi rendszer működésével kapcsolatos, külső minősítő szervezetek által kiállított dokumentumok, igazolások.

(0/2)

A FoKI részletes felhasználói leírása és az egyes verzióváltások során elvégzett módosítások, új funkciók, új riportok részletes bemutatása.

(6/14)

A FoKi működését támogató, letölthető és telepíthető programok, betűtípus.

(0/2)

A FoKi rendszerrel kapcsolatos vállalkozói szerződés sablon és annak melléklete..

(0/2)

A FoKi rendszert bemutató általános információs dokumentumok.

(0/1)

ÁNYK rendszerrel kapcsolatos letöltések